3 gode redskaber til at få styr på din stil


En lille smagsprøve på, hvordan du kan arbejde med at få styr på din stil og dit klædeskab.

Stylecoach Britt Kehler

Jeg har været frisør og stylist i over 25 år – og er stadig vild med mit fag. 

Jeg har min egen salon, hvor jeg arbejder som frisør og tilbyder 1:1 sessions som stylecoach.

For at kunne hjælpe endnu flere kvinder med at føle sig lækre hver eneste dag, har lavet dette online kursus, som giver dig tips og tricks til at finde din stilkerne, rydde op (og ud) i dit klædeskab samt shoppe med med bevidsthed, så du undgår fejl- og impulskøb. 

Har du tøjkrise?

Du kender garanteret tanken ’hmmm jeg har ikke noget at tage på, selvom skabet bugner med tøj’. Eller klassikeren ’når jeg har tabt mig 5 kg, kan jeg gå med den kjole, der hænger i skabet med prismærke på (øøøhh nej, for den har hængt der i 3 år).

Måske er du typen, der ikke orker at grave dig ind bagest i skabet og derfor kun bruger det tøj, der ligger forrest. Eller måske laver du bare alt for mange impulskøb, når du shopper.

Uanset hvilke tøjudfordringer du har, så lover jeg dig, at du får et helt nyt og inspirerende forhold til dit tøj, når du bliver bevidst om hvorfor, du har de udfordringer.


Pust liv i dit gamle tøj

Dette kursus bygger på de principper, jeg coacher efter, når jeg har 1:1 sessions med mine kunder. Principperne er enkle, men supereffektive.

Jeg lover dig, at når du først har lært at implementere dem i dit liv, vil du aldrig mere have tøjkrise. Du vil i stedet føle dig lækker og godt tilpas i alt det tøj, du har i skabet.

Lyder det for godt til at være sandt?

Så læs her, hvad Anja, Kathrine og Marianne har fået ud af stylecoaching med mig.

foto af Katrine

Aha-oplevelse på flere plan

”Et besøg af Britt Kehler har ganske enkelt gjort underværker. At finde frem til min egen stil-kerne har på så mange plan været en aha-oplevelse. Jeg har altid hadet at shoppe og købe tøj, og hver eneste morgen har jeg været i tvivl om, hvad jeg skulle tage på. En sand humørdræber. Og tænk, sådan har jeg det faktisk slet ikke mere.

Nu ved jeg, hvad jeg skal kigge efter, jeg har ikke bunker af tøj liggende, som jeg alligevel aldrig kommer til at tage på – og vigtigst af alt, jeg ved hvorfor, jeg har det meget bedre i noget tøj, frem for noget andet. Alle pengene værd!”

Katrine Sivertsen, 47 år

foto af Katrine

Nye muligheder i mit gamle tøj

"Det var en SUPER fed oplevelse at se sit tøj med nye øjne, sammensætte det på helt andre måder, end jeg før havde gjort – og alt sammen ud fra min stilkerne, som jeg ikke var bevidst om før denne dag, men som Britt hurtigt sporede sig ind på. Og pludselig var der så mange muligheder gemt i alt det tøj jeg allerede havde.

Så altså en kæmpe anbefaling herfra, og så kan jeg tilføje, at jeg intet nyt tøj har købt i 3 måneder, for der er pludselig så mange muligheder i det jeg allerede har.”

Anja Herringsø, 46 år

foto af Katrine

Jeg blev udfordret på den gode måde

Jeg er blevet klogere på hvad der klæder mig – og hvordan jeg bedst skjuler det, jeg synes skal gemmes væk (og jeg kan afsløre- jeg gjorde det forkert før!). Jeg har fundet ud af, hvad det er, der gør mig godt tilpas i mit tøj, og jeg lærte at bruge kontraster (farver, tekstur mm.).

Jeg blev klogere på min(e) type(r). Og at jeg ikke føler mig tilpas, når jeg kun har outfit på i den ene stil, men når jeg kombinerer – føles det helt rigtigt for mig.

Jeg bruger nu mit tøj på nye måder – og føler mig bedre tilpas i det. Jeg har allerede lyst til at prøve det igen og lære mere!

Marianne Bennetzen, 44 år

Kursusindhold


  Introduktion
Available in days
days after you enroll
  Find din stilkerne
Available in days
days after you enroll
  Dress op og ned med stilkerner
Available in days
days after you enroll
  Ryd op i skabet
Available in days
days after you enroll
  Tøjsortering
Available in days
days after you enroll
  Opsummering
Available in days
days after you enroll
  Tilbage i skabet
Available in days
days after you enroll